Start bouw Nieuw Welgelegen: seniorenwoningen in Rozenburg

28 jan 2022

In samenwerking met woningcorporatie Ressort Wonen is Daiwa House Modular Europe gestart met het realiseren van 44 nieuwe seniorenwoningen. Deze moderne 3-kamerappartementen verrijzen aan de Welgelegen in Rozenburg. Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd aan de bewoners.

De seniorenwoningen worden in een eigen fabriek geproduceerd en vervolgens op locatie verder afgemonteerd. Hierdoor verloopt het gehele bouwproces een stuk duurzamer en voldoen de wooneenheden aan de wensen van alle (toekomstige) bewoners. Eén van de oude bewoners luidde de start van de bouw officiëel in; samen met een kraanmachinist plaatste zij de eerste module.

“We zijn enorm trots op dit project in Rozenburg in samenwerking met Ressort Wonen”, vertelt Harry van Zandwijk, CEO bij Daiwa House Modular Europe. “Het is belangrijk om alle huurders een comfortabele en moderne woonruimte te bieden. Dat is waar we ons met alle stakeholders voor inzetten en we kijken uit naar het prachtige resultaat.”

bouw seniorenwoningen Rozenburg