Woonoplossingen

Een duurzaam thuis voor iedere doelgroep

Een thuis is een primaire levensbehoefte. Wooncomfort, veiligheid en kwaliteit zijn voorwaarden om dromen te realiseren. Woningen met oog voor de toekomst zijn dat ook. Met onze wereldwijde expertise komen we tegemoet aan de groeiende vraag naar duurzame huisvesting in Europa.

Daiwa House Modular Europe maakt het verschil met een breed scala aan woonoplossingen
Woningen met oog voor de toekomst

Daiwa House Modular Europe maakt het verschil met een breed scala aan woonoplossingen. Een duurzaam thuis voor iedere doelgroep.

De kracht van onze woonoplossingen

De kracht van onze woonoplossingen vloeit voort uit onze jarenlange ervaring op het gebied van geïndustrialiseerd modulair bouwen. Die expertise stelt ons in staat om woonoplossingen van hoogwaardige kwaliteit op een zo efficiënt mogelijke manier te realiseren. Ze worden precies zo ontwikkeld zodat ze voldoen aan alle wensen van de opdrachtgever en comfort bieden aan de toekomstige bewoners.

Zonder daarbij de impact op omgeving en milieu uit het oog te verliezen. We vervaardigen onze woonoplossingen onder gecontroleerde omstandigheden in eigen productiefaciliteiten. Daardoor heeft Daiwa House Modular Europe de volledige regie over iedere fase van het proces; van het uitwerken van het plan met de opdrachtgever tot een comfortabel thuis voor de bewoners.

Het afgelopen decennium is duurzaamheid de rode draad in onze bedrijfsvoering geworden

Duurzaam bouwen voor toekomstbestendig wonen

Toekomstbestendig bouwen staat centraal in al onze activiteiten. Zowel in de ontwikkeling als in de productie en het eindresultaat van onze woonoplossingen. Onze ambities op het gebied van duurzaamheid en circulariteit zijn groot. Daarom innoveert Daiwa House Modular Europe continu. Samen met onze opdrachtgevers en mensen ontwikkelen we duurzame woonoplossingen in volledige harmonie met mens en maatschappij. Dat is terug te zien in onze kernwaarden: bewust, betrouwbaar en betrokken.