Missie, Visie en Strategie

“Bij Daiwa House Modular Europe geloven we dat we toekomstige bewoners een perfecte woonoplossing kunnen bieden door comfortabele, betaalbare en duurzame woningen te ontwikkelen en realiseren. Onze woningen staan voor kwaliteit, wooncomfort, veiligheid en bovenal duurzaamheid. Daiwa House bouwt circulaire woningen die in de toekomst niet gesloopt worden, maar worden gedemonteerd en hergebruikt. Zo creëren we een duurzaam thuis voor iedereen.”

Daiwa House Modular Europe | Missie, Visie en Strategie Image Name Harry van Zandwijk
CEO – Daiwa House Modular Europe

Onze missie en visie

Onze missie:

Het oplossen van het woningtekort.

Onze visie:

Een duurzaam thuis voor iedereen.

Onze missie en visie
Onze strategie

Onze strategie

Daiwa House Modular Europe bouwt woningen. Wij bouwen modulair. Dat doen we geïndustrialiseerd en gerobotiseerd. Deze manier van bouwen brengt veel bewezen voordelen met zich mee op het gebied van efficiëntie, snelheid, kwaliteit en bovenal duurzaamheid. Kortom, wij bouwen slimmer, sneller en schoner.

Onze kernwaarden

Wij zijn bewust bezig voor een duurzame samenleving en natuur. Wij zijn betrokken bij onze klanten en medewerkers. Wij zijn betrouwbaar en integer en we werken veilig. Wij worden gedreven door innovatie.

Onze kernwaarden

Onze organisatie

Daiwa House Modular Europe: een organisatie met Nederlandse en Japanse wortels.

Binnen Daiwa House Modular Europe smelten de expertises van Jan Snel en Daiwa House Group samen. Met ruim 60 jaar ervaring in de Benelux en 50 jaar op internationaal niveau maken we het verschil met modulair en circulair bouwen. Daiwa House Group is de grootste industriële bouwer ter wereld en Jan Snel is één van de grootste spelers op het gebied van modulaire en duurzame bouwoplossingen in Europa.

Samen kunnen we met een breed scala aan woonoplossingen in uiteenlopende woonwensen en -behoeftes voorzien. Voor onze opdrachtgevers én de toekomstige bewoners. Als organisatie met Nederlandse en Japanse wortels staat de relatie tussen mens en maatschappij centraal in alles wat we doen. Ook in onze manier van bouwen. Met aandacht voor de omgeving en natuur.

Daiwa House Group logo
Daiwa House Modular Europe: een organisatie met Nederlandse en Japanse wortels
Daiwa House Modular Europe | Missie, Visie en StrategieWorld-DHME-01-01
Daiwa House Modular Europe | Missie, Visie en StrategieWorld-DHME-mobiel-02