Bouwen aan een duurzame toekomst
Daiwa House Modular Europe

ESG: bouwen aan een duurzame toekomst

Duurzaamheid is binnen onze organisatie altijd een belangrijke pijler geweest, maar het afgelopen decennium is dit thema de rode draad in onze bedrijfsvoering geworden.

Duurzaamheid is binnen onze organisatie altijd een belangrijke pijler geweest

Bewust, betrouwbaar en betrokken

Duurzaamheid is breder dan alleen milieu-impact. Natuurlijk gaat het om de duurzaamheid van onze planeet, maar ook over sociale duurzaamheid, duurzame relaties en het duurzaam omgaan met collega’s. Zo staan veiligheid en circulariteit bij Daiwa House Modular Europe altijd voorop.

We nemen onze verantwoordelijkheid op deze thema’s en proberen hierin de gehele keten te inspireren. Zo creëren we een fijne omgeving voor opdrachtgevers, bewoners en collega’s en zorgen we voor de wereld om ons heen.

Duurzaamheid voor milieu, maatschappij en bedrijfsvoering

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan alleen het milieu. We dragen zorg aan onze planeet, de maatschappij en onze relaties met stakeholders. Lees meer over onze ESG thema’s.

Daiwa House Modular Europe | ESGicn_environmental Daiwa House Modular Europe | ESG Image Name

Environmental

Onze ambitie is een schone planeet zonder afval. Een kleinere impact op het milieu draagt op een positieve manier bij aan het succes van modulaire woningen.

Daiwa House Modular Europe | ESGicn_social Daiwa House Modular Europe | ESG Image Name

Social

We leveren innovatieve, modulaire gebouwen en dragen zo bij aan de oplossing van maatschappelijke problemen zoals het woningtekort.

Daiwa House Modular Europe | ESGicn_governance Daiwa House Modular Europe | ESG Image Name

Governance

We werken volgens de hoogste ethische en bestuurlijke standaarden en dat maakt ons een betrouwbare partner voor de partijen waar we mee samenwerken

Een schone wereld zonder verspilling

Dat is onze duurzame ambitie. Decennialange ervaring en expertise smelten samen in onze duurzame woonoplossingen. Met de nadruk op duurzaam, want de perfecte woonomgeving is circulair en schoon. Met geïndustrialiseerd modulair bouwen draagt Daiwa House Modular Europe bij aan die woonomgeving. In ieder onderdeel van het bouwproces is het de uitdaging om waarde te creëren. Bijvoorbeeld door duurzame grondstoffen en materialen in te zetten en later een nieuw leven te geven.

Daiwa House Modular Europe | ESGFamily sits on the couch in their new modular home
Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Bij Daiwa House Modular Europe creëren we woningen voor en door mensen. Veiligheid staat dan ook altijd voorop in ons vak. En dan hebben we het niet alleen over de veiligheid van onze eigen mensen, maar ook van de omgeving. Want veiligheid realiseren we met elkaar.