Ons verhaal

Creating Dreams, Building Hearts.

Goede woonoplossingen voldoen aan alle wensen van de opdrachtgever. Perfecte woonoplossingen bieden toekomstige bewoners ook een comfortabel thuis. Ontwikkeld in harmonie met mens en maatschappij, met oog voor de toekomst. Want een comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar.

We brengen decennialange ervaring samen in duurzame woonoplossingen van hoge kwaliteit.
Daiwa House Modular Europe | Ons verhaalfotoheadercontent

Daiwa House Modular Europe bouwt mee aan die dromen. Samen met opdrachtgevers, bewoners, leveranciers en onze mensen. We brengen decennialange ervaring samen in duurzame woonoplossingen van hoge kwaliteit.

Een organisatie met Europese en Japanse wortels

Binnen Daiwa House Modular Europe smelten de expertises van Daiwa House Group en Jan Snel samen. Met ruim 60 jaar ervaring in de Benelux en 50 jaar op internationaal niveau maken we het verschil met geïndustrialiseerd en modulair bouwen. Het beursgenoteerde Daiwa House Group en Jan Snel, een van de grootste spelers op het gebied van modulaire en duurzame bouwoplossingen in Europa.

Samen kunnen we met een breed scala aan woonoplossingen in uiteenlopende woonwensen en -behoeftes voorzien. Voor onze opdrachtgevers én de toekomstige bewoners. Als organisatie met Europese en Japanse wortels staat de relatie tussen mens en maatschappij centraal in alles wat we doen. Ook in onze manier van bouwen. Met aandacht voor de toekomst.

Daiwa House Modular Europe | Ons verhaal Image Name

De woonoplossingen van Daiwa House Modular Europe worden ontwikkeld in volledige harmonie met mens en maatschappij, met oog voor de toekomst

Daiwa House Modular Europe kiest voor geïndustrialiseerd modulair bouwen

Duurzame ambities voor duurzame woonoplossingen

Deze ambities hebben we niet zomaar. De vraag naar slimme en duurzame huisvestingsoplossingen in Europa groeit onverminderd door. Door onze wereldwijde expertise samen te brengen hebben we de mogelijkheid om aan deze vraag tegemoet te komen. En onze ambities zijn groot. Op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en innovatie. Met onze woonoplossingen zijn we voorloper op de Europese markt van geïndustrialiseerd modulair bouwen.

Bewust, betrouwbaar en betrokken

We innoveren continu. Samen met onze mensen dragen we bij aan een duurzamere samenleving. We groeien dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers en het vertrouwen in onze mensen. Daarom ontwikkelen we onze oplossingen altijd samen met opdrachtgevers. We zetten daarbij in op langlopende klantrelaties. Dat is terug te zien in ons logo: het Endless Heart.

Het symboliseert de waarde die we hechten aan de relatie met onze opdrachtgevers. En de continue investering in groei, ontwikkeling en de aandacht voor de toekomstige bewoner. Onze medewerkers staan centraal in de ontwikkeling van de organisatie. De groei van Daiwa House Modular Europe danken we dan ook aan hun nieuwsgierigheid en gedrevenheid, samen met de sterke focus van de organisatie op verbetering en innovatie.

Veiligheid en certificeringen

Zoals mens en maatschappij bij ons centraal staan, staat ook veiligheid altijd voorop. Niet alleen de veiligheid van onze mensen, maar ook van de omgeving. Daiwa House Modular Europe draagt zorg voor de veiligheid op alle onderdelen van de bouwprocessen. Lees meer over wat we doen om veilige bouw te garanderen. Vanzelfsprekend beschikken we over alle certificeringen.

Veiligheid en certificeringen