Circulair bouwen met Daiwa House Modular Europe
Beurzen

Stap in onze wereld

Al decennialang maken we het verschil als het gaat om geïndustrialiseerd en modulair bouwen. Binnen de Benelux, maar ook zeker daarbuiten. Wij bouwen met veel toewijding mee aan het waarmaken van een comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving. Om dit op brede schaal te blijven doen delen wij onze kennis, expertise en visie graag met anderen. Tijdens verschillende beurzen zetten wij ons in bezoekers meer te leren over onze inspirerende woonoplossingen. 

Daiwa House Modular Europe beursstand Provada 2023

PROVADA 2023

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Tijdens deze beurs zullen wij van 13 t/m 15 juni aanwezig zijn om onze kennis en expertise te delen. Onze woonoplossingen worden ontwikkeld in volledige harmonie met mens en maatschappij, met oog voor de toekomst. In onze stand leren we bezoekers meer over de circulaire wijze waarop wij werken en maken ze kennis met de verschillende woonoplossingen die wij te bieden hebben. 

Daiwa House Modular Europe op de Provada
Daiwa House Modular Europe | Beurzenimage-factory.media.messe-muenchen2

Expo Real 2023

De Expo Real is een internationale vakbeurs voor vastgoed en is een jaarlijks terugkerend evenement in Duitsland. De Expo Real zal plaatsvinden van 4 t/m 6 oktober in München. Tijdens het evenement zullen wij tijd besteden aan de opening van onze nieuw fabriek in Fürstenwalde en de kansen die dit met zich meebrengt. Bezoekers kunnen hier meer informatie vinden over de wijze waarop wij werken en meer te weten komen over onze mooie projecten in Duitsland.