Daiwa House Modular Europe op de Provada van 2023
11 t/m 13 juni 2024

PROVADA 2024

Ook dit jaar waren wij aanwezig op de PROVADA. Op onze beursstand in hal 11 konden bezoekers van de beurs terecht voor al hun vragen over modulair bouwen. Daarbij deden wij mee aan de Circulaire Experience om PROVADA bezoekers meer te leren over onze circulaire manier van werken. Op de beurs gaven we o.a. meer informatie over hoe modulaire bouw een bijdrage kan leveren aan het op duurzame wijze aanvullen van de woningvoorraad.

Daiwa House Modular Europe beursstand Provada 2023

De Circulaire Experience

We nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid en proberen hierin de gehele keten te inspireren. Zo creëren we een fijne omgeving voor opdrachtgevers, bewoners en collega’s en zorgen we voor de wereld om ons heen. Op onze stand deelden wij hoe het circulaire proces van onze producten eruit ziet. Ook deden wij mee aan de Circulaire Experience. Een groep geïnteresseerden kwam tijdens deze rondleiding, georganiseerd vanuit Route Circulair, langs bij onze stand op de PROVADA om meer te leren over ons circulaire bouwproces. Daan Kosterman, Projectleider Circulariteit, vertelde ze tijdens het bezoek meer over circulaire ontwikkelingen in de bouw en duurzaam materiaalgebruik in de ontwerpfase.

Daiwa House Modular Europe tijdens de Circulaire Experience vanuit Route Circulair
Daiwa House Modular Europe | ProvadaDHME_Provada2023_Studenten_01

Studentendag

Onder de naam ‘Tour de PROVADA’ kwamen studenten onze stand bezoeken op deze derde dag van de PROVADA. Hier konden ze onze collega Joeri Davelaar, BIM procesmanager, vragen stellen over onze bouwmethode. Ze voelden hem flink aan de tand wat betreft de technische aspecten van onze modulaire woonoplossingen. Bij Daiwa House Modular Europe werken we aan een comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving. Dan is het uiteraard des te belangrijk deze nieuwe generatie daarin mee te nemen.

 

 

Bekijk de foto’s

Heb je tijdens een van de dagen onze stand bezocht? Grote kans dat je op de foto staat! Ben je benieuwd naar de foto’s die zijn geschoten? Bekijk dan via onderstaande link alle foto’s die op de verschillende dagen zijn geschoten.

Daiwa House Modular Europe | ProvadaDHME_Provada2023_Dag2_12