Succesvolle samenwerking met De Mediagraaf; onze duurzame drukwerkpartner

30 mei 2022

Een duurzaam thuis voor iedereen; dat is onze missie. Die duurzaamheid zit in onze bouwmethode, maar gaat natuurlijk verder dan dat. Ook onze bedrijfsprocessen pakken we zo duurzaam mogelijk aan. Daarin zoeken we graag de samenwerking op met onze leveranciers.

Wij zijn daarom trots op onze samenwerking met De Mediagraaf, partner op het gebied van drukwerk met een volledig duurzame visie. Samen zorgden we er al voor dat we voor ons drukwerk uitsluitend duurzaam papier gebruiken en maakten we de ventsters in onze enveloppen biologisch afbreekbaar. Dat het drukproces ook zo duurzaam mogelijk is, vinden wij net zo belangrijk. De Mediagraaf is daar continu mee bezig. Zo werken zij met chemievrije drukplaten. Deze worden met een computergestuurde lasertechniek belicht en chemieloos ontwikkeld. Daarnaast maakt De Mediagraaf gebruik van bio-inkten. Deze zijn gemaakt op basis van plantaardige oliën in plaats van minerale oliën. Tot slot, waren zij een van de eerste in Nederland die overgingen op PU-rollen. Rollen bekleed met polyurethaan in plaats van rubber, wat leidt tot besparing van wasmiddel én minder papiergebruik. En het eindresultaat; dat is altijd even mooi.

Samenwerkingen zoals deze zijn belangrijk voor ons, omdat ze ervoor zorgen dat wij elkaar blijven uitdagen op het gebied van duurzaamheid. Want verduurzamen dat doen we met elkaar!

Daiwa House Modular Europe samenwerking met Mediagraaf