Daiwa House Modular Europe plaatst woningen in Koog aan de Zaan

05 jul 2024

Modulaire woningen Kogerweelde nog voor de bouw verkocht

Bewoners van het dorp Koog aan de Zaan krijgen er een hoop nieuwe buren bij. Dertien nieuwe, duurzame en circulaire woningen, verdeeld over drie woonlagen in hun wijk, zijn geplaatst door Daiwa House Modular Europe.

Nauwkeurige operatie
De complete verdiepingen van de woningen werden vanuit de woningfabriek naar de locatie getransporteerd en daar geplaatst. Een nauwkeurige operatie.
Na de plaatsing van de modules voor het project, genaamd Kogerweelde, zijn de woningen in de dagen daarna netjes afgewerkt van grond tot gevel.

Modulaire woning vóór bouw al verkocht
De modulaire woningen hebben een ruime oppervlakte, ze variëren van 135m2 tot 150m2. De dertien beschikbare woningen waren al vóór de bouw verkocht en zijn een mooie toevoeging voor de wijk in Koog aan de Zaan.

Harry van Zandwijk, CEO van Daiwa House Modular Europe, vertelt: “We zijn enorm trots op dit nieuwe project in Koog aan de Zaan. Het is weer een mooie stap richting het oplossen van het woningtekort in Nederland en het is een enorm compliment voor de kwaliteit, duurzaamheid én esthetiek van de woningen dat ze al vóór de bouw verkocht werden.

Bekijk hier de timelapse video.

Daiwa House Modular Europe | Daiwa House Modular Europe plaatst woningen in Koog aan de ZaanSocials_PPT_©240604-9243