Daiwa House Modular Europe en Tatami slaan handen ineen voor duurzame designwoningen

16 jun 2022

Modulair bouwer Daiwa House Modular Europe en het Nederlandse designwoningmerk Tatami hebben tijdens de jaarlijkse PROVADA een samenwerkingsovereenkomst getekend voor een designwoningproject in Alphen aan den Rijn.

De woningen, waarvan de opleverdatum medio 2023/24 is, worden geplaatst bij het winkelcentrum Ridderhof en zijn de eerste circulaire én duurzame designwoningen in Nederland. De woonmodules worden in de fabriekshallen van Daiwa House Modular Europe in Montfoort gemaakt van duurzame materialen door middel van een efficiënt en circulair bouwproces. Dit sluit perfect aan bij de duurzame visie van beide partners.

Harry van Zandwijk, CEO van Daiwa House Modular Europe, verheugt zich op dit nieuwe project: “Met de bouw van deze designwoningen in samenwerking met Tatami laten we zien dat we klaar zijn voor de volgende stap in de wereld van de modulaire bouw. Met de huidige woningcrisis is het snel bouwen van hoge kwaliteit huisvestingsoplossingen een belangrijk gegeven. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel en dit is dan ook een belangrijk uitgangspunt tijdens het bouwproces. Een nieuwe samenwerking waar wij bij Daiwa House Modular Europe erg trots op zijn.”

 

Daiwa House Modular Europe | Daiwa House Modular Europe en Tatami slaan handen ineen voor duurzame designwoningenWeb_©220614-2386