Woningcorporaties

Welkom bij Daiwa House Modular Europe!

Bouwen aan een betere toekomst voor iedereen. Dat is onze missie bij Daiwa House Modular Europe. Als toegewijd team, met jarenlange ervaring in vastgoed en duurzaamheid, ondersteunen we woningcorporaties bij het vervullen van hun cruciale rol in de samenleving. Van het leveren van betaalbare woningen tot het nastreven van duurzaamheid en het maximaliseren van rendement, Daiwa House Modular Europe staat voor u klaar.

 

Bij Daiwa House Modular Europe begrijpen we de complexe uitdagingen waarmee woningcorporaties worden geconfronteerd. Met dat in gedachten hebben we een reeks oplossingen ontwikkeld die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Daiwa House Modular Europe | Landingspagina – WoningcorporatiesFamily sits on the couch in their new modular home
Daiwa House Modular Europe | Landingspagina – WoningcorporatiesWeb_©210530-3699

Prijs en kwaliteit van woningen

Het vinden van de juiste balans tussen kosten en opbrengsten is een van de grootste uitdagingen waar woningcorporaties voor staan. Het aanbieden van modulaire woningen is daarom bij uitstek geschikt om uw financiële doelstellingen te kunnen behalen zonder de last op uw huurders te vergroten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen bijstaan bij het bereiken van uw financiële en maatschappelijke doelstellingen.

Rendement van geprefabriceerde woningen

Bij Daiwa House Modular Europe streven we ernaar om woningcorporaties te helpen bij het behalen van een positief financieel rendement met onze modulaire bouwprojecten. Onze innovatieve modulaire bouwoplossingen bieden niet alleen inzicht in de prestaties, risico’s en kosten over de levensduur van een woning, maar benadrukken ook het circulaire aspect van onze modules.

Met de flexibiliteit en efficiëntie van modulair bouwen kunnen woningcorporaties profiteren van snellere oplevering, verminderde bouwkosten en een versneld rendement op investeringen. De voordelen van modulair bouwen omvatten onder andere:

  • Verkorte doorlooptijden
  • Efficiënter gebruik van bouwmiddelen
  • Lagere exploitatiekosten
  • Versneld rendement op investeringen

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze modulaire bouwprojecten uw woningcorporatie kunnen helpen bij het behalen van een duurzaam en rendabel woningportfolio.

a couple sitting on a bed looking at a laptop

Zorgen voor betaalbare woningen op de markt

Door onze focus op het hergebruik van materialen en flexibiliteit bij modulaire bouwprojecten, bieden we woningcorporaties de mogelijkheid om op lange termijn te investeren in woningen die zowel kosteneffectief als van hoge kwaliteit zijn. We begrijpen dat het essentieel is om niet alleen in het heden, maar ook in de toekomst te investeren, en ons modulaire bouwsysteem is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

Onze aanpak stelt u in staat om de kosten te drukken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en wooncomfort.

Is modulair bouwen duurzaam?

Onze holistische aanpak op het gebied van duurzame woningbouw ondersteunt woningcorporaties bij het realiseren van hun milieudoelstellingen, met speciale aandacht voor het naleven van de richtlijnen van het Klimaatakkoord. We begrijpen de dringende behoefte van woningcorporaties om tegen 2050 alle sociale huurwoningen energieneutraal te maken, en willen zorgen dat de transformatie zowel voor wooncorporaties als voor de huurders betaalbaar blijft.

Met onze expertise op het gebied van duurzame en modulaire woningbouw bieden we oplossingen die niet alleen voldoen aan de doelstellingen van het Klimaatakkoord, maar ook rekening houden met de betaalbaarheid voor alle betrokken partijen. Wij zijn er om u te helpen deze belangrijke mijlpaal te bereiken zonder de last voor uw huurders te verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze duurzame benadering u kan helpen.

Woningen die passen bij de inkomensgrens sociale huurwoning

Ook helpen we woningcorporaties bij het vervullen van hun maatschappelijke verplichtingen. We zijn ons bewust van de uitdagingen rond het handhaven van betaalbare woningen voor huishoudens met lagere inkomens, zoals vastgesteld door de Europese Commissie.

Onze focus ligt op het diversifiëren van woningtypen om te voldoen aan de gestelde normen, terwijl we tegelijkertijd een gevarieerd en evenwichtig woningaanbod creëren voor uw gemeenschap. Neem contact op en ontdek hoe wij woningcorporaties kunnen helpen bij het realiseren van de doelen.

Daiwa House Modular Europe | Landingspagina – WoningcorporatiesGroup-705

Kwalitatief goede corporatiewoningen

Duurzame en betaalbare woningen

Bij Daiwa House Modular Europe ondersteunen we woningcorporaties, zodat ze succesvol kunnen zijn in het realiseren van hoogwaardige, betaalbare en duurzame woningen voor hun gemeenschappen.

Snelbouw van woningen en rendement

De behoefte aan een snelle, efficiënte en doeltreffende aanpak om het aanbod van sociale huurwoningen te vergroten op een zo (kosten)efficiënte manier is een probleem waar veel, al dan niet alle, woningcorporaties mee te maken hebben.

Om u te ondersteunen biedt Daiwa House Modular Europe oplossingen op het gebied van modulaire snelbouw. Binnen een afzienbare tijd zijn wij in staat om hoogkwalitatieve modulaire woningen op te leveren zodat woningcorporaties het woningtekort zo snel en effectief mogelijk aan te pakken

Zo zorgen we ervoor dat u geen seconde verliest aan het terugverdienen van uw investering.

Doelen bereiken zonder concessies

De druk om snel, duurzaam en betaalbare woningen van superieure kwaliteit te realiseren is een uitdaging waar we dagelijks aan werken. We zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om deze doelen te bereiken zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit en comfort van de woningen.