De Zaagmolen

In Alphen aan den Rijn realiseerde Daiwa House Modular Europe bouwt in opdracht van Woonforte bij de Zaagmolenweg, 91 sociale huurwoningen. Er komen studio’s, twee- en driekamerappartementen. Dit was een unieke kans voor jongeren en herstarters. Woningzoekenden die nu de minste kans maken op een woning krijgen voorrang. Denk aan jongeren tot 28 jaar, herstarters, statushouders en doorstromers uit een zorginstelling. Woonforte bouwt aan de toekomst, de woningmarkt in Nederland zit op slot en dat voelen we ook in Alphen aan den Rijn. Er zijn te weinig woningen.

Appartementen Alphen aan de Rijn

Duurzaam en snel gebouwd

De woningen worden bijna helemaal in de fabriek gemaakt. Daarna worden ze kant-en-klaar met keuken en badkamer vervoerd op een vracht[1]wagen. Dan worden ze op hun plek gezet en verder afgewerkt. Dit heet modulair bouwen. Het voordeel is dat we de woningen op deze manier heel snel kunnen bouwen.

Type woningen

In De Zaagmolen komen studio’s, twee- en driekamerappartementen. De 91 woningen zijn verdeeld over twee woongebouwen van drie of vier verdiepingen. Ook komt er een centraal paviljoen voor de bewoners met een wasserette voor de studio’s en een activiteitenruimte. Hier kun je activiteiten organiseren.

Grootte

91 woningen

Opdrachtgever

Woonforte

Permanente en tijdelijke huisvesting voor elk segment. Benieuwd naar meer?

Een greep uit onze projecten