Over ons bedrijf

Daiwa House Modular Europe is de grootste modulaire bouwer van Europa. Wij realiseren woningen op een duurzame en snelle manier. Dit kan door op een unieke, industriële manier te bouwen. Onze woonoplossingen zijn bovendien duurzaam doordat de modules volledig circulair zijn. Een toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar en daar bouwen wij dan ook graag aan mee!

Daiwa House Modular Europe | LinksGroup-705

Nieuws en updates

De markt is continu in beweging en daarnaast blijft ons innovatieve bedrijf zichzelf ontwikkelen. Daarom houden we je via onze nieuwspagina up-to-date over de meest recente ontwikkelingen. Wil je dus meer weten over wat er speelt in de (modulaire) bouw, welke mooie ontwikkelingen wij doormaken en wat voor samenwerkingen wij zoal hebben? Lees dan via onderstaande knop ons recente nieuws.

Productiemedewerker Daiwa House Modular Europe

Werken bij

Benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen onze organisatie?

In de media

Change Inc. gaf in hun artikel al aan: ‘Modulaire bouw rukt op’. Modulaire bouw leidt tot duurzamere woningen, die bovendien sneller gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast is het volledig circulair, waardoor het de investering meer dan waard is. Dat maakt het een aantrekkelijke optie voor overheidsinstanties, investeerders en organisaties. Als grootste modulaire bouwer worden wij nog weleens gevraagd om daar meer over te vertellen. Onderstaand de links naar enkele externe publicaties over onze unieke manier van bouwen.