Over ons bedrijf

Daiwa House Modular Europe is de grootste modulaire bouwer van Europa. Wij realiseren woningen op een duurzame en snelle manier. Dit kan door op een unieke, industriële manier te bouwen. Onze woonoplossingen zijn bovendien duurzaam doordat de modules volledig circulair zijn. Een toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar en daar bouwen wij dan ook graag aan mee!

Nieuws en updates

De markt is continu in beweging en daarnaast blijft ons innovatieve bedrijf zichzelf ontwikkelen. Daarom houden we je via onze nieuwspagina up-to-date over de meest recente ontwikkelingen. Wil je dus meer weten over wat er speelt in de (modulaire) bouw, welke mooie ontwikkelingen wij doormaken en wat voor samenwerkingen wij zoal hebben? Lees dan via onderstaande knop ons recente nieuws.

Werken bij

Benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen onze organisatie?

Change Inc.: Modulaire bouw rukt op

‘Modulaire bouw leidt tot duurzamere woningen, die sneller gerealiseerd kunnen worden. Geen overbodige luxe in tijden van klimaatproblematiek en woningnood. Wordt modulaire bouw de norm?’ Lees het artikel van Change Inc. waarin wij meer vertellen over onze toekomstbestendige manier van bouwen.