Daiwa House Modular Europe | Event: Samen werken aan een duurzame versnellingWeb_©210530-3699
LET OP: Evenementen uitgesteld

Samen werken aan een duurzame versnelling

Het is geen geheim dat we als woningbouwsector grote stappen moeten maken om de versnellings- en duurzaamheidsopgave te realiseren. En met name dat woningcorporaties en gemeenten hebben hierin een belangrijke rol. Hoe pakken we gezamenlijk deze uitdaging aan? Waar moeten we als sector rekening mee houden als we op een duurzame manier snelheid willen maken?

Wanneer zal het evenement plaatsvinden?

We merken dat er door politieke onzekerheid wat moeilijk is om nu al in gesprek te gaan. Daarom hebben wij ons evenement iets naar voren geschoven. Maar in 2024 nemen wij graag betrokkenen binnen woningcorporaties en gemeenten mee in het gehele proces; van omgevingsparticipatie tot het realiseren van een haalbare businesscase. Alles om de juiste kennis en middelen te hebben om versneld aanvullen van de woningvoorraad waar te maken. Binnenkort delen we meer.

Ervaar het zelf

Ons evenement zal plaatsvinden in het Experience Center van Daiwa House Modular Europe. Deze ruimte maakt het mogelijk verschillende type woonoplossingen te ervaren door er letterlijk doorheen te lopen. Van grondgebonden woningen tot studentenhuisvesting en seniorenwoningen. Deelnemers aan het evenement kunnen met eigen ogen ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Wat als het mogelijk is om zelf te beleven wat geïndustrialiseerd modulair bouwen inhoudt?