Daiwa House Modular Europe | EvenementenStakeholder-pic
Evenementen

Grote stappen in de woningbouwsector

Wat als we samen kunnen werken aan het duurzaam versnellen van het aanvullen van de woningvoorraad? Wij nodigen woningcorporaties en gemeenten uit om samen in gesprek te gaan. Want alleen door onze krachten te bundelen kunnen we grote stappen nemen. Tijdens ons evenement nemen we je mee in het gehele proces; van omgevingsparticipatie tot het realiseren van een haalbare businesscase. Verschillende experts laten we hiervoor aan het woord. Elke maand nodigen we een andere regio uit om dit kosteloze evenement bij te wonen. Bekijk hieronder wanneer jouw regio aan bod komt.

Daiwa House Modular Europe | Evenementen20220615_161326

Ervaar het zelf

Deze evenementen zullen plaatsvinden in het Experience Center van Daiwa House Modular Europe. Deze ruimte maakt het mogelijk verschillende type woonoplossingen te ervaren door er letterlijk doorheen te lopen. Van grondgebonden woningen tot studentenhuisvesting en seniorenwoningen. Deelnemers aan het evenement kunnen met eigen ogen ervaren wat de mogelijkheden zijn. 

Wat als het mogelijk is om zelf te beleven wat geïndustrialiseerd modulair bouwen inhoudt?

Interesse in ons event?

Alvast jouw interesse tonen in één van onze evenementen? Meld je dan aan voor onze gastenlijst, dan houden we je op de hoogte van de precieze datum voor jouw regio.

Aanmelden op de gastenlijst

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het evenement zal plaatsvinden op onderstaand adres.

Adres:
Daiwa House Modular Europe
Willeskop 94
3417 ME Montfoort


Inschrijfformulier

Algemene Voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.