Case

Modulair industrieel bouwen

Een comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar. En een toekomstbestendige woonomgeving is een duurzame woonomgeving. Het fundament van die omgeving begint al bij het bouwproces. Daarom kiest Daiwa House Modular Europe voor geïndustrialiseerd modulair bouwen.

Een duurzame manier van bouwen met minimale impact op omgeving en maatschappij. Waar hoogwaardige kwaliteit, circulariteit en opschaalbaarheid centraal staan.

Modulaire woningen

We vervaardigen grote delen van onze huisvesting onder gecontroleerde omstandigheden in eigen productiefaciliteiten. Op de projectlocatie assembleren we de delen tot een van onze woonoplossingen. Deze manier van bouwen gaat verder dan prefab bouw, waar enkel losse elementen vooraf worden geproduceerd.

Bij geïndustrialiseerd modulair bouwen vormen volledige woonmodules samen één gebouw. Onze appartementen worden in de productiefaciliteiten bijvoorbeeld al voorzien van sanitair en op locatie samengevoegd tot een appartementencomplex.

De woonoplossingen van Daiwa House Modular Europe worden ontwikkeld in volledige harmonie met mens en maatschappij, met oog voor de toekomst.


Name Surname
Job title

Downloads

> ESG Report 2022

[responsive_menu_pro]