Woonoplossingen in harmonie met mens en maatschappij

Woonoplossingen in harmonie met mens en maatschappij

Als Europese organisatie met Nederlandse en Japanse wortels maakt Daiwa House Modular Europe het verschil met geïndustrialiseerd modulair bouwen.

Dat doen we altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en met veel aandacht voor de toekomstige bewoners. En bovendien in harmonie met de ontwikkelingen in de maatschappij.

Lees ons verhaal

Creating Dreams, Building Hearts.

Decennialange ervaring en expertise worden gebundeld in onze duurzame woonoplossingen. We ontwikkelen die altijd samen. Met opdrachtgevers, toekomstige bewoners, leveranciers en onze mensen. Dat is terug te zien in ons logo. Het Endless Heart symboliseert de waarde die we hechten aan langlopende klantrelaties

en de continue investering in groei, ontwikkeling, aandacht voor de toekomstige bewoner en onze eigen mensen. Want een comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar. Daiwa House Modular Europe bouwt mee aan die dromen.

Het verhaal achter onze woonoplossingen

Onze woonprojecten

Met woonoplossingen van hoge kwaliteit voorzien we in uiteenlopende woonwensen en -behoeftes. Door onze wereldwijde expertise samen te brengen komen we tegemoet aan de groeiende vraag naar huisvesting in Europa.

Een duurzaam thuis voor iedereen

Onze ambities op het gebied van duurzaamheid en circulariteit zijn groot. Toekomstbestendige huisvesting staat centraal in al onze activiteiten. Net als de harmonie tussen mens en maatschappij. We ontwikkelen veilige en betrouwbare woonoplossingen, met oog voor de omgeving. Daarbij streven we naar volledig hergebruik van alle componenten die we in onze modulaire bouw toepassen. Voor een duurzaam thuis, ook voor volgende generaties.

Nieuwsberichten